Google+ Followers

18 Sep 2015

Majlis Makan Malam Bersama Hakim Mahkamah Sesyen, Bintulu

Malam semalam bersamaan 17.9.2015 di Hotel Kemena Plaza, Bintulu, Majlis Makan Malam Bersama Hakim Mahkamah Sesyen Bintulu telah berjalan dengan jayanya dan begitu lancar. Alhamdulillah.

Antara jemputan yang hadir ialah Pengurus Besar BDA Puan Rhodziah, Timbalan Ketua Polis Daerah Bintulu, DSP Lim Kwai Seng, Tuan Mattson dari SPRM, Leftenan Hafiz dari APMM Bintulu, Tuan Hazmi dari Jab. Immigresen dan Tuan Francis dari Jab, Kastam.

Antara yang hadir di majlis malam tadi.
Antara Ketua Jabatan dan/atau Wakil Jabatan yang hadir ialah dari KWSP, Jab.Kimia, LHDN, Jab.Peguam Negara, Jabatan Kebajikan dan beberapa yang lain tapi saya kurang ingat. Maafkan saya. 


 Sesungguhnya, acara sebegini adalah dirasakan amat membantu untuk mempereratkan lagi jalinan hubungan yang baik sesama jabatan. Tiadalah harapan lain selain  dari saling bekerjasama dan saling memahami tugas dan bidangkuasa serta tanggungjawab jabatan masing-masing supaya sebarang salahsangka atau salahfaham dapat dihindari. 


Apapun, Kami warga Mahkamah Bintulu ingin merakamkan ucapan ribuan terima kasih atas kesudian semua ketua jabatan dan wakil untuk menghadiri majlis pada malam tadi.Syukran. 

Tiada ungkapan lain yang mampu saya ucapkan selain jutaan terima kasih yang berpanjangan kepada seluruh tenaga kerja Mahkamah Bintulu, terutama sekali kepada Jawatan kuasa Majlis ini. Kerjasama dan persefahaman yang terjalin antara ahli begitu erat. Ini banyak meringankan tugasan saya di jabatan ini. Alhamdulillah. Saya sayangkan mereka!.Sekian sahaja untuk kali ini. Selamat Berhujung Minggu.


🎀Salam Kasih Yang Berpanjangan🎀