Google+ Followers

14 Sep 2015

Siapa nak cari rumah sewa di sekitar Bukit Setongkol, Kuantan, Pahang?

Salam Mesra dan Salam Isnin semua sahabat pembaca,


Saya akui memanglah online diari saya ni selalu on and off. Panjang ceritanya. Banyak perkara telah berlaku sepanjang diari ini tidur nyenyak. 

Sebelum saya nak iklankan sebuah rumah untuk disewa, saya nak mengambil kesempatan untuk berkongsi berita gembira yang teramat besar impaknya ke atas diri ini dan seisi keluarga yang disayangi. Pada 1.6.2015, akhirnya saya mendapat berita yang termanis di dalam hidup ini setakat ini, iaitu permohonan saya untuk bertukar tempat bekerja ke Bintulu telah diluluskan. Alhamdulillah. Syukur sangat-sangat. 

Dan bermulalah episod baru dalam hidup saya dan seisi keluarga. Status whatsapp saya pun bertukar menjadi ... and the long journey begins...

Ok lah. Untuk mereka yang sedang tercari-cari rumah sewa dengan kadar yang berpatutan dan mampumilik, bolehlah cuba jenguk kat link yang saya berikan ini. Segala contact number ada dinyatakan di dalam tu. Owner muslim. Rumah ini terbuka untuk disewa oleh sesiapa sahaja tidak mengira agama, bangsa dan jantina, berkeluarga atau bujang. Yang penting bakal penyewa pandai penjaga rumah tu sebagaimana dia menjaga hartanahnya sendiri. 



Segala syarat dan terma asas ada dinyatakan di dalam iklan tersebut, manakala syarat dan terma lanjut boleh dibincangkan lebih lanjut apabila kedua-dua pihak telah mencapai persetujuan (close deal). 


Next post akan saya buat dalam masa terdekat ya. 


p/s: Sedang struggle prepare ruling & grounds. 


Salam Mesra & Salam Muhibbah
RFMG
14th September 2015