Google+ Followers

5 Jan 2016

Mungkinkah Ini Jalan Keluar Yang Anda Cari Selama Ini Ke Arah Mencari Pendapatan Tepi Yang Lumayan?


Semua orang tahu bahawa situasi ekonomi sekarang sangatlah tidak menentu. Dalam banyak-banyak perniagaan yang anda ingin ceburi selain perniagaan makanan dan penjagaan kanak-kanak, salah satu perniagaan yang paling minima risikonya dan minima modalnya adalah perniagaan SUBLET. 

#Sublet

Apa itu Sublet? Dalam perkataan lain yang mudah difahami ialah  #"sewa atas sewa". Secara teknikalnya, anda tidak perlu memiliki rumah anda sendiri untuk menjalankan perniagaan rumah sewa.

Anda pasti menyedari bahawa sehingga pada hari ini, banyak rumah yang  agak terabai atau tidak dapat diuruskan dengan sepenuhnya oleh pemilik rumah. Ini mungkin disebabkan oleh pelbagai punca misalnya  pemiliknya berada jauh di luar negara, pemiliknya mungkin sudah memiliki banyak rumah dan tidak mampu menguruskan kesemua rumahnya, pemiliknya kurang berminat atau tidak mengetahui potensi pendapatan daripada sublet dan seumpamanya. 

Saya sendiri telah berjinak-jinak dengan pelaburan Sublet  sejak awal tahun lepas. ALHAMDULILLAH. Modal utama saya ialah ilmu sublet yang saya "sedut" dari  pemilik ebook ini. Saya cadangkan anda sendiri cedok ilmu yang padat ini sebagai bekalan ketika anda stuck dan terpinga-pinga pada bila-bila masa di dalam perniagaan sublet anda. 

Untuk satu set yang paling lengkap ini hanya berharga  RM150 sahaja buat masa promosi singkat ini yang akan berakhir pada hari ini, iaitu  5hb Januari  2016. Set lengkap ini akan membuka mata dan minda anda mengenai potensi perniagaan SUBLET ini. Anda sendiri akan merasa tak sabar untuk memulakan bisnes ini.


Selain daripada mendapat ilmu mengenai SUBLET apabila anda melanggan, anda juga akan dimasukkan ke dalam Support Group daripada penulis ebook ini.  Anda boleh bertanya apa sahaja di dalam support group ini terutama sekali jika anda menghadapi masalah tentang sublet.

Ini merupakan peluang yang saya rasa anda tak boleh lepaskan begitu sahaja.


Ini senarai Set Lengkap Rahsia Sublet Premium yang saya ceritakan tadi:

MODUL 1 - ABC Property
MODUL 2 - Analyze & Validate
MODUL 3 - Deal Strategy
MODUL 4 – Break-Even Calculation
MODUL 5 - Marketing Strategy
MODUL 6 - Manage & Analyze

BONUS

BONUS #1: Skrip Power Ayat  Owner
BONUS #2: Senarai Kedai Barangan 2nd Hand
BONUS # 3A: Sampel Perjanjian Pajakan
BONUS # 3B: Sampel Perjanjian Sewaan


EXTRA BONUS

No. 1 : Real Case Study Sublet Premium oleh penulis sendiri
No. 2 : Video panduan bagaimana Direct Approach dengan owner  - ada panduan CARI LISTING and SMS Blast
No. 3: Sampel Perjanjian Singkat / Short Term Tenancy
No. 4: Sampel Personal Loan Profile

Anda boleh klik di sini http://mfairuzar.onpay.my/order/form/rspeb/rfmgresources untuk maklumat lanjut dan juga untuk melanggan ebook tersebut.


Peluang Terbaik Bukan Selalu Muncul. Peluang Itu Perlu Dicari Sampai Dapat.

Rose Fahmy